Brochure stand

Expolinc-Brochure-Stand-foldable-brochure-holder-WEB

De Brochuredisplay biedt de ideale aanvulling op uw beurspresentatie en een praktische manier om uw drukwerk te vervoeren. Met haar stabiele ontwerp en ingenieuze uit klapsysteem, is de Brochuredisplay ontworpen om snel de maximale uitstraling te bieden.


Brochure stand dubbelzijdig 

Brochuredisplay Dubbelzijdig presenteert uw brochures in 2 richtingen dankzij de zigzag constructie. De brochuredisplay ontvouwt door de bovenzijde vast te pakken en omhoog te trekken.


4 Brochure

 

Expolinc-4-Brochure-rollable-brochure-holder

4 Brochure bestaat uit folderhouders op een transparant gaasdoek. De display rolt makkelijk op en wordt vervoerd in een praktische en kleine draagtas. Het systeem heft hetzelfde principe als de 4 Screen banner, bijzonder stabiel en gebruiksvriendelijk.


Info Stand

 

Expolinc-Info-Stand-product

Eindelijk is er en stijlvolle display die zowel mooi als behulpzaam is, gemaakt om uw communicatie met klanten te verhogen. Eenvoudig om de boodschap zo vaak als gewenst te wisselen.


Graphic Profile

Side view of Graphic Profile

Graphic Profile is een aluminium profiel om posters en banners tot 0.8mm dikte op te hangen.De print wordt geplaatst in een klemprofiel, zonder schroeven of lijm. Het profiel hangt recht en ziet er aan beide zijden identiek uit. Er is geen veermechanisme waardoor het eenvoudig is om de profielen op de gewenste lengtes te zagen of te monteren aan een muur.