Standard Case

Expolinc-Standard-Case-2

Een robuuste koffer met stalen wielbehuizing en duurzame sloten. Gemaakt voor Pop-Up Magnetic maar kan ook worden gebruikt voor Soft Image of andere systemen uit ons assortiment. Om de koffer om te bouwen als balie, plaatst u alleen de print om de koffer en een balieblad bovenop de koffer.


Case & Counter

Een ruime transportkoffer die in een minuut wordt omgebouwd tot stijlvolle en stabiele counter met interne schappen. De materialen zijn zorgvuldig geselecteerd voor duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.Dit is de koning van de portable balies.


Soft Image Counter

De Soft Image Counter is gebaseerd op dezelfde constructie als Soft Image, met de fabric print op het frame bevestigd met klittenband. De robuuste constructive zorgt voor een perfecte spanning en een kreukvrije presentatie van uw boodschap. Het is een stabiele praattafel met een inlegschap voor marketingmateriaal. De opbouw is snel en eenvoudig and het lage gewicht met de counter makkelijk om te dragen.


Stand Up

Expolinc-Stand-Up-counter-twee-modellen

De Stand Up counter wordt een ontmoetingsplek tijdens een event of een perfecte plaats om een offerte of order te noteren. De Stand Up counter is leverbaar in 2 vormen, rechthoekig of in een zeskant.Beiden zijn eenvoudig op te zetten, met een ultra stabiel ontwerp dat de maximale ruimte geeft aan uw boodschap.